THINKING ACTION ZONE

Vi är alla unika individer. Den mänskliga naturen är en utmaning att förstå och den påverkar vårt beteende genom ett stort antal olika faktorer. TAZ profilen syftar till att hjälpa dig att identifiera din förmåga att kommunicera, tänka och agera under ett normalt och stressat tillstånd.

TAZ profilen kan hjälpa dig att kommunicera bättre med dig själv och dina kolleger! Ett givande och meningsfullt samarbete kräver en uppriktig uppskattning av andra, större förståelse och färre  konflikter.

VETENSKAPLIGT

Ursprungligt framtaget 1979 av Ned Hermann som vidareutvecklade Roger Sperry och Paul MacLeans forskning kring hjärnans fyra distinkta och specialiserade strukturer.

TRÄFFSÄKERT

Mycket hög validitet. 95% upplevd träffsäkerhet. Framtestat under åratal på universitetsnivå. Internationellt uppskattat i många skilda branscher där prestationsoptimering är av yttersta vikt!

DU ÄR BRA

”Jag känner att jag duger, jag förstår mig själv bättre och blir inte ledsen på samma sätt av andras agerande nuförtiden” Detta är vanliga positiva reflektioner efter gjord TAZ profil med förklarande genomgång.

HÄNG MED RÄTT GÄNG

Lär dig förstå hur du hittar likasinnade. Visionärerna, äventyrarna, de som hellre antar en utmaning alla dagar i veckan än låter bli! De som lever livet maximalt. Ditt gäng!